HUNDESKOLE

KOMMENDE KURSTILBUD


Vi har kurs for å holde orden på hverdagen og for å skape en tilfreds og lykkelig hund. 


Hunder som liker å trene med eierene sine ønsker også som oftest å samarbeide med eierne sine, og for oss eiere er det viktig for de mer vanskelige tingene som innkalling.


Aktiviteter for like viktig for hjernen som fysisk mosjon er viktig for kroppen. 

Ønsker du å leie oss inn til din hundeklubb eller lokallag?


Vi lager gjerne et kurs tilpasset din gruppe. Klikk her for å lese mer om hva vi kan tilby.

Hverdagslydighet

Starter - 2. juni kl . 18:00

 Pris - kr. 2500,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Hverdagslydighet - Alle aldre er velkomne!


En hverdagslydig hund er en trygg og glad hund. Og en hverdagslydig hund har en glad og avslappet eier.

Vi trener på øvelser så vi kan oppleve å ha nok kontroll på hunden vår i hverdagen. Jo yngre hunden er jo sterkere resultat vil du få på mange situasjoner, men det er aldri for sent å starte. Målet er å lære deg litt om alt du kan trenge for å få en behagelig hverdag med hunden din.


Vi trener på øvelser som innkalling og pent i bånd så du kan ha en trivelig hverdag med din hund. Og vi har øvleser som snurre og mellom som vi håper at gir opplevelser slik at hunden din kan ha fine hverdager med deg.


10 uker - onsdager på kveldstid

Uke 22: Onsdag 2. juni kl 1800-1930 - Uke 23: Onsdag 9. juni kl 1800-1930

Uke 24: Onsdag 16. juni kl 1800-1930 - Uke 25: Onsdag 23. juni kl 1800-1930

Uke 26: Onsdag 30. juni kl 1800-1930

Uke 28: Onsdag 14. juli kl 1800-1930 - Uke 29: Onsdag 21. juli kl 1800-1930

Uke 30: Onsdag 28. juli kl 1800-1930 - Uke 31: Onsdag 4. august kl 1800-1930

Uke 32: Onsdag 11. august 


Bestillingskode # alternativ 42

Fordi det er mange valg for hvrdagslydighet ser vi at det er lurt med en kode for å holde dem atskilt. Når du bestiller skriver du med koden i påmeldingskjemaet under "hvilket kurs melder du deg på". 

Rundering

Starter - 5. juni kl . 10:00

 Pris - kr. 2900,-

Sted -  Skedsmo og omegn.

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard

Rundering - Helgekurs med mye moro!


Rundering handler i all hovedsak om å kunne finne mennesker som har gått seg bort. Mange kjenner denne øvelsen igjen fra det vi ser redningshunder gjør, men det er også en konkurransegren innen brukslydighet.


Dette er en fantastisk aktivisering av hunden, der du kan involvere alle i familien eller holde på alene. Du lærer teknikker, og hvordan du jobber progresjon for hunden. Vi tar utgangspunkt i at vi vil aktivisere hunden vår og at vi ønsker å kose oss i skogen sammen. Alle er velkomne til å være med på kurset og det er beregnet på nybegynnere.


Ta gjerne med familien og gjør en dag av det. Vi blir ute hele dagen, så ta med mer av alt enn du tenker du vil trenge (mat, drikke, klær, godbiter med mer). Vi velger terreng etter sesong og som alltid med hundetrening så er det klær etter vær, til deg og hunden, husk godt skotøy.Oppmøtested blir i området rundt Skedsmokorset


Kurset går Lørdag 5. juni og søndag 6. juni, begge dager kl 1000 - 1600.

Uken før kurset skal gå får du en epost med hvor vi skal ha kurs på lørdag. Sted for søndag annonseres på lørdag.

Barn & Hund

Klippekort - 7. juni kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Innkalling

Starter - 7. juni kl . 20:30

 Pris - kr. 1100,-

Sted -  Skedsmo og omegn

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Innkalling - Hundens frihet, din trygghet!


Mange hundeeiere gleder seg sammen med hundene sine til båndtvangperioden er over. Men ikke alle, for hunder har fri vilje og egne interesser. For at hunder skal kunne løpe løse er det det krav at vi kan kalle de inn, slik at de ikke er til besvær for andre i samfunnet. Det er ikke alltid like lett, vi har derfor et kurs med bare fokus på innkalling.


Lov om hundehold (hundeloven) § 3

«En hundeholder skal vise aktsomhet for å unngå at hunder volder skade på folk, dyr, eiendom eller ting. Hundeeieren skal dessuten sørge for at hundeholdet ikke er til urimelig ulempe for folk, miljø eller andre interesser. Hundeeieren skal blant annet sørge for å avverge at hunden eller hundeholdet skaper utrygghet for andre.»


Vi bestreber oss etter å gi deg kompetanse så du kan kalle inn din hund. På kurset lærer du også litt om teorien i belønning og straff, og hva som er viktig for å få en hund som kommer når du roper. Dersom du har lyst til å lære enda mer har vi et online kurs som handler om å forstå hundene våre bedre. Du kan leser mer om dette kurset her:

 

4 kvelder - klokken 20.30 - 21.30

      Mandag 07. juni - oppmøte parkeringsplassen utenfor hundeskolen

      Mandag 14. juni - nytt sted - blir oppgitt på kveld 1

      Mandag 21. juni - nytt sted - blir oppgitt på kveld 2

      Mandag 28. juni - nytt sted - blir oppgitt på kveld 3

Grunnferdigheter

Starter - 10. juni kl . 18:00

 Pris - kr. 1100,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Grunnferdigheter er øvelser som du kan bygge videre på.


Du kan gå kurset fordi du ønsker deg noe å aktivisere deg og hunden din med, og du ønsker å begynne med noe som er enkelt. Vårt mål er at etter endt kurs ønsker vi at du og din hund har funnet treningsglede som inspirerer til et ønske om å være aktiv sammen. Grunnferdigheter gir et fantastisk utgangspunkt for videre målrettet trening, samt at det støtter hunden i dens forståelse av hvordan dere bygger opp trening sammen.

 

Før du tenker på å legge ut på reisen for å nå resultater, kan det være inspirerende og godt å begynne med små øvelser, for  senere å få til mer avanserte øvelser. Vi benytter godbiter, leker (uten piping av hensyn til våre med-kursdeltakere), klikker og godt humør i treningen. Øvelsene i kursete inspirert fra hundesporter som Klassisk Lydighet (LP), Rally lydighet og Agility.4 kvelder - klokken 18.00 - 19.00


     Torsdag 10. juni.

     Torsdag 17. juni.

     Torsdag 24. juni.

     Torsdag 1. juli.


Kantarellsøk

Starter - 10. juni kl . 19:30

 Pris - kr. 1500,-

Sted -  Skedsmo og omegn.

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Kantarell søk - Vi vil finne skogens gull. 


Kantarellsøk et fantastisk kurs for deg som har lyst til å se hvor flott hundens nese fungerer. Vi trener inne for å få hunden til å forstå hvordan de søker etter kantareller. På slutten av kurset avklarer vi om vi tar med oss treningen ut for å få trent på miljø. Hundens nese er fantastisk, og dette er en gren der vi får lov til å bli stolte av hunden vår over noe den kan 100 ganger bedre enn oss.Hunders fantastiske nese!


Hunder vi kjenner som har søk som jobb. Det er i politi, tollvesen og forsvaret hvor hunder søker etter blant annet narkotika og miner. Visste du at hunder brukes til å varsle om kommende føling ved diabetes, eller at de kan påvise kreft? I det sivile samfunnet benyttes hunder blant annet til å finne skadedyr, fortelle eier at den har føling eller kommer til å få et epilepsianfall


 4 kvelder - klokken 19.30 - 20.30


     Torsdag 10. juni.

     Torsdag 17. juni.

     Torsdag 24. juni.

     Torsdag 1. juli. 

Pent i Bånd

Starter - 10. juni kl . 20:30

 Pris - kr. 1100,-

Sted -  Skedsmo og omegn

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

En hund som går pent i bånd - Det gjør turene hyggeligere!


Mye av gleden med å ha hund er å gå mange fine turer sammen. Likevel er det noen ting som gjør at turer for oss eiere ikke alltid oppleves like trivelig.


En av de tingene kan være knyttet til at hunden røsker i bånd. Som hundeiere har vi blant annet båndtvang å forholde oss til.


Å lære hunder å gå pent i bånd er også preventivt for å unngå utagerende atferd i bånd, særlig når hunder kommer i pubertet. For hunder er det å lære seg å gå pent i bånd et ledd i å håndtere sine egne impulser.4 kvelder - klokken 20.30 - 21.30


     Torsdag 10. juni.

     Torsdag 17. juni.

     Torsdag 24. juni.

     Torsdag 1. juli.


Barn & Hund

Klippekort - 14. juni kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Valpekurs

Starter - 14. juni kl . 16:00

 Pris en runde - kr. 1200,-

Sted -  Tæruddalen

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Valpekurs - den beste starten!


Kurset er for deg som akkurat har fått valp , og valpen kan være helt ned i 9 uker når den kommer på kurset. Vi lærer om å bli husren, hvordan redusere valpebiting og alt det som det er lurt å¨begynne med når valpen er liten. 


Ta med vann og godbiter, gjerne noe å tygge på som et tyggebein og et teppe som den kan ligge på når den blir sliten. Sele og kobbel trenger vi også. 


Om du ønsker å begynne å lære før du får valp kaqn du tjuvstarte med vårt onlinekurs, som fdu får til 500,- når du melder deg på begge samtidig.


5 kvelder - klokken 16:00 - 17.30


     Mandag 14  juni


     Tirsdag 15  juni


     Onsdag 16  juni

     

     Torsdag 17  juni


     Fredag 18  juni

Treningsgruppa

Starter - 16. juni kl . 20:00

 Pris en runde - kr. 400,-

Sted -  Skedsmo og omegn

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Treningsgruppa - for å ha kose oss med hundetrening!


Treningsgruppa er for deg som ønsker deg litt hundehygge i hverdagen og uhøytidelig samvær med hund og mennesker. Alle er vi hundetrenere, og det er så trivelig å treffes, trene sammen med alle våre forskjellige hunder, og prate litt om alt og ingenting. Vi baserer treningene på enkelttemaer og ingen forkunnskaper er nødvendig.


Alle treningene foregår ute, så klær etter vær på deg og hunden. Ta gjerne med en kaffe på en termokopp, så tar vi en liten pause underveis.5 kvelder - klokken 20.00 - 21.30


     Onsdag 16. juni


     Onsdag 23. juni


     Onsdag 30. juni

     

     Onsdag 14  juli


     Onsdag 21. juli

Personspor

Starter - 26. juni kl . 10:00

 Pris - kr. 2900,-

Sted -  Skedsmo og omegn.

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard

Personspor for nybegynnere - Helgekurs med mye moro!


Personspor handler om å kunne søke opp lukt etter mennesker. Hundens nese er fantastisk, og at vi trener hunden i å bruke den gjør at vi får generelt roligere og mer lykkelige hunder. 


Vi tar utgangspunkt i at vi vil aktivisere hunden vår og begynner med å kose oss i skogen.


Du må ta med sele, lang line og godbiter og leke (uten pip) til belønning. Vi står for merkeutstyr som vi trenger for å se hvor vi legger sporene våre i skogen.


Alle er velkomne til å være med på kurset og det er beregnet på nybegynnere.


Ta gjerne med familien og gjør en dag av det. Vi blir ute hele dagen, så ta med mer av alt enn du tenker du vil trenge (mat, drikke, klær, godbiter med mer). Vi velger terreng etter sesong og som alltid med hundetrening så er det klær etter vær, til deg og hunden, husk godt skotøy.


Oppmøtested blir i området rundt Skedsmokorset


Kurset går Lørdag 26. juni kl 1000 - 1600. og søndag 27. juni kl 1200-1800

Uken før kurset skal gå får du en epost med hvor vi skal ha kurs på lørdag. Sted for søndag annonseres på lørdag.

Barn & Hund

Klippekort - 21. juni kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Hverdagslydighet

Starter - 21. juni kl . 18:30

 Pris - kr. 2500,-

Sted -  Nordre Follo

Instruktør - Linn Johansen.

Hverdagslydighet - Alle aldre er velkomne!


En hverdagslydig hund er en trygg og glad hund. Og en hverdagslydig hund har en glad og avslappet eier.

Vi trener på øvelser så vi kan oppleve å ha nok kontroll på hunden vår i hverdagen. Jo yngre hunden er jo sterkere resultat vil du få på mange situasjoner, men det er aldri for sent å starte. Målet er å lære deg litt om alt du kan trenge for å få en behagelig hverdag med hunden din.


Vi trener på øvelser som innkalling og pent i bånd så du kan ha en trivelig hverdag med din hund. Og vi har øvleser som snurre og mellom som vi håper at gir opplevelser slik at hunden din kan ha fine hverdager med deg.


5 uker - mandager og torsdager på kveldstid

Uke 28: mandag 21. juni kl 1830-2000 og torsdag 24. juni kl 1830-2000

Uke 29: mandag 28. juni kl 1830-2000 og torsdag 01. juli kl 1830-2000

Uke 30: mandag 05. juli kl 1830-2000 og torsdag 08. juli kl 1830-2000

Uke 31: mandag 12. juli kl 1830-2000 og torsdag 15. juli kl 1830-2000

Uke 32: mandag 19. juli kl 1830-2000 og torsdag 22. juli kl 1830-2000


Bestillingskode # Nordre Follo

Fordi det er mange valg for hverdagslydighet ser vi at det er lurt med en kode for å holde dem atskilt. Når du bestiller skriver du med koden i påmeldingskjemaet under "hvilket kurs melder du deg på". 

Barn & Hund

Klippekort - 28. juni kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Passeringskurs

Starter - 4. juli kl . 17:30

 Pris - kr. 3950,-

Sted -  Skedsmo og omegn.

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Med ønske om å gå forbi hundens utfordringer uten å reagere.


Det er mange grunner til at hunden utfører uønsket adferd, og dermed gjør det utfordrende å gå på tur. Hunden kan være overlykkelig for å se et menneske, ønsker å leke med alle hunder den ser. De kan være redde for hunder eller mennesker som kan komme som utrykk i utagerende atferd. Det kan også være gener som blant annet gjeterhunder har som gjør at de kan ha lyst til å kaste seg etter sykler. Passeringskurset er et av Norges mest omfattende kurs og er basert på vitenskapelig fundament og mange års erfaringer.


7 ganger med praksis - teori online og mye mer.


Søndag 4. juli kl 1730-1900, Mandag 1. juli kl 1900-2030, Mandag 19. juli kl 1900-2030 - disse tre gangenen er det oppmøte parkeringsplassen utenfor hundeskolen.

Mandag 26. jui kl 1900-2030, Mandag 02. august kl 1900-2030, Mandag 09. august kl 1900-2030, Mandag 16. august kl 1900-2030 - nytt sted - blir oppgitt på kurs hvor vi skal.


Privattime utføres på hundeskolen - tid avtales etter påmelding.

Fysioterapi på hund - tid avtales etter påmelding - utføres i Rælingen 

Teori er online - link til teorien kommer etter påmelding.

Medlemskap i en facebookgruppe der du får tilbud om å bli med på kurs senere for å få mer mengdetrening og mulighet for mer utvikling på det stadiet du er kommet til. 

Barn & Hund

Klippekort - 5. juli kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Barn & Hund

Klippekort - 12. juli kl . 18:00

 Pris enkeltklipp - kr. 150,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden!


Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.

Hunden må ikke være familiens egen, men kan være hunden til bekjente som vet hva dette innebærer. Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom trening ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Vi trener triks, enkle søk, litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk.


Vi trener fra klokken 1800 - 1830. Det er maks 5 ekvipasjer på treningene. Sende sms og bestill plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.


Vi har tre mulige kjøp - enkelt time eller klippekort.

Enkelt time - kr. 150,-

Klippekort med 5 klipp - kr. 500,-

Klippekort med 10 klipp - kr. 750,-


Retningslinjer for trygge treninger.

For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn ønsker vi at barn under 8 år har en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - kun om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært hvor viktig det er å holde i bånd på trening.

Hverdagslydighet

Starter - 13. juli kl . 18:00

 Pris - kr. 2500,-

Sted -  Skedsmokorset

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Hverdagslydighet - Alle aldre er velkomne!


En hverdagslydig hund er en trygg og glad hund. Og en hverdagslydig hund har en glad og avslappet eier.

Vi trener på øvelser så vi kan oppleve å ha nok kontroll på hunden vår i hverdagen. Jo yngre hunden er jo sterkere resultat vil du få på mange situasjoner, men det er aldri for sent å starte. Målet er å lære deg litt om alt du kan trenge for å få en behagelig hverdag med hunden din.


Vi trener på øvelser som innkalling og pent i bånd så du kan ha en trivelig hverdag med din hund. Og vi har øvleser som snurre og mellom som vi håper at gir opplevelser slik at hunden din kan ha fine hverdager med deg.


5 uker - tirsdager og onsdager på kveldstid

Uke 28: Tirsdag 13. juli kl 1800-1930 og Onsdag 14. juli kl 1800-1930

Uke 29: Tirsdag 20. juli kl 1800-1930 og Onsdag 21. juli kl 1800-1930

Uke 30: Tirsdag 27. juli kl 1800-1930 og Onsdag 28. juli kl 1800-1930

Uke 31: Tirsdag 3. august kl 1800-1930 og Onsdag 4. august kl 1800-1930

Uke 32: Tirsdag 10. august kl 1800-1930 og Onsdag 11. august kl 1800-1930


Bestillingskode # alternativ 43

Fordi det er mange valg for hvrdagslydighet ser vi at det er lurt med en kode for å holde dem atskilt. Når du bestiller skriver du med koden i påmeldingskjemaet under "hvilket kurs melder du deg på".