PÅMELDING KURS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja takk!
 
Jeg godtar at jeg selv er ansvarlig for eventuelle skader jeg eller min hund måtte forårsake både på meg, seg selv og andre. Selv om BFD er ansvarsfulle og passer godt på meg og min hund må jeg selv stå ansvarlig. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BfD om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med bestillinger. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot BfD om min hund skulle bli skadet i forbindelse med opphold, kurs eller privattimer. Jeg er selv ansvarlig for at min hund er tilstrekkelig forsikret. (BfD anbefaler å ha en forsikring som dekker dyrlegeregninger dersom et uhell skulle oppstå). Jeg forstår at rådene som gis kun er veiledende, og jeg er selv ansvarlig for hva jeg påfører min hund. Jeg bekrefter at min hund er frisk før den kommer på opphold, kurs eller privattimer. Jeg gir beskjed i så god tid som mulig dersom hunden er blitt smittsomt syk, veterinærbekreftelse gir full refusjon i pris. Jeg bekrefter at menneskene som skal være involvert er friske og at eventuell informasjon om smittevern kommuniseres.
 
Jeg godtar kompensasjon pr km på kr. 3,50 og kjørekompensasjon pr time kjøring på kr. 250,-. Dersom det er bompasseringer og parkering som må betales tilkommer dette også. Jeg godtar at jeg etter faktureres for kjørekostnader.
 
Jeg må avbestille privattimer og dagpass senest 48 timer før avtalt tid, kurs må avbestilles senest 14 dager før det starter og døgnpass ikke senere enn 30 dager før oppholdet begynner. Jeg godtar å bli belastet 50% ved avbestilling senere enn fristen, men før det er gått 50% av tiden til start, etter dette blir jeg belastet full pris. Jeg forstår at når jeg kjøper tjenester at jeg ikke kan anger eller overføre deler til andre. Dersom plassen allikevel blir fylt etter avbestilling blir jeg ikke belastet for tjenesten.
 
Jeg gir Best for Dogs min tillatelse til å lagre mine personopplysninger på bakgrunn av at de følger norsk lov. Skrevet materiale, Bilder og video av og om min hund som tas eller sendes i samarbeidssammenheng kan benyttes fritt av BFD.