BARN & HUND

Barn & Hund treningsgruppe


På Barn & Hund treninger er det barna som trener hunden! Vi ønsker å bidra til å gi barn hensikt med sitt hundesamvær slik at de lærer litt mer om hvordan hunder fungerer.


Både hunder og barn har behov, og de er ikke alltid kompatible. Gjennom treningen ønsker vi å kunne gi barna nye verktøy slik at de forstår at de selv kan være ansvarlige for en god relasjon med hunder. Barna får mulighet til å bli stolte av det de får til og samtidig forstå at hunder er levende vesener og gjør kanskje litt som de vil også.

Vi tilbyr en arena for barna med hunden.


Barna våre er ofte så stolte og glade over å ha fått en hund inn i familien. Hunden må ikke være familiens egne, men kan være hunden til onkel og tante, eller besteforeldre eller andre som vil samarbeide med dere slik at barnet kan gå på hundekurs.

Vi trener litt av hvert og det er maks 5 ekvipasjer på treningene.


Det er lagt opp til at det skal være enkel trening for barn med hund. Og det vi trener er triks, aktivisering gjennom søk, finner inspirasjon i hundesporter som agility eller tar litt hverdagslydighet som innkalling eller sitt og dekk. Vi trener ute på grunn av korona dersom det er full gruppe (som er 5 hunder med deres trenere og hjelpere). Du sender sms eller p-post med bestilling av plass for hver uke du ønsker at ditt barn skal delta.

Retningslinjer for trygge treninger.


For at vi skal ha trygge og gode treninger for både hunder og barn har vi noen retningslinjer på når barn kan være alene på kurs. Barn under 8 år må ha med en voksen til å bistå med å holde hunden i bånd, organisere litt godbiter og lignende. Barn som er eldre kan komme på trening alene, MEN - Det er bare om de har en hund som de enkelt klarer å holde i bånd, og at de har lært litt om hvor viktig det er å holde i bånd på trening

Treninger i Mai

Mandager - klokken 18.00 - 18.30  OBS! INGEN TRENING 17. og 24 mai


      Mandag 26. april


      Mandag 03. mai


      Mandag 10. mai 


      Mandag 31. mai  

Treninger  i Juni

Mandager - klokken 18.00 - 18.30


      Mandag 07. juni 


      Mandag 14. juni 


      Mandag 21. juni 


      Mandag 28. juni 

Juli - sommertreninger


      Mandag 05. juli - klokken 18.00 - 18.30


      Mandag 12. juli - klokken 18.00 - 18.30


      Tirsdag 13. juli - klokken 18.00 - 18.30


      Onsdag 24. juli - klokken 18.00 - 18.30