GRUNNFERDIGHETER

Ferdigheter for gøy eller konkurranse.


Dette kurset tar for seg grunnferdigheter som du kan bruke for å ha det gøy og trene sammen med din hund. Øvelsene er hentet fra Klassisk Lydighet (LP), Rally lydighet og Agility. Vårt mål er at etter endt kurs ønsker vi at du og din hund har funnet treningsgleden som inspirerer til et ønske om å være aktiv sammen, gjerne i hundesport. Grunnferdigheter gir et fantastisk utgangspunkt for videre målrettet trening, samt at det støtter hunden i dens forståelse av hva som skal gjøres.

Det er viktig å ha med lek og glede i treningen.


Før du tenker på å legge ut på reisen for å nå resultater, kan det være inspirerende og godt å begynne med små øvelser. Vi benytter godbiter, leker (uten piping av hensyn til våre med-kursdeltakere), klikker og godt humør i treningen.


Mye å glede deg til og vi vil glede deg og hunden din med å kunne ha det moro med å trene.


Vi lærer hunden det som heter "targets", blant annet potetarget. Alle former for target er flotte verktøy for å få til store og avanserte oppgaver. Vi skal også ha øvelser innen kroppskontroll, som inkluderer bakparten, mange kaller det for bakpartskontroll. Selvstendig tenking hjelper oss å ha hunder som hjelper oss i treningen, fremadsending er en slik øvelse.

07. juni 2021


5 kvelder - klokken 18.30 - 19.30


      Mandag 07. juni 


      Mandag 14. juni 


      Mandag 21. juni 


      Mandag 28. juni 


      Mandag 05. juli