Personlig Trener

Vi hjelper deg å løse dine utfordringer.  

Noen ganger gjør hunder ting som blir et problem. Noen problemer kan være knyttet til at det er hunder eller en spesiell rase vi har kjøpt som har kjente utfordringer i vårt samfunn. Andre ganger kan det være lært uten at vi har tenkt over det og så ønsker vi et opplegg for å avlære det igjen.


Vi har jobbet med mye utfordrende situasjoner med både trening, håndtering og medisinering. I de aller fleste tilfellene når vi et mål du som eier sier at dette er en situasjon du kan leve med, selv om den kanskje ikke var helt sånn du så for deg til å begynne med. 


Vi har mange års erfaring med hjemmebesøk på problemløsing, og ikke minst så har vi den faglige kompetansen for din trygghet i valg av metoder. Første kontakt du har med meg er helt uforpliktende om du behøver det, så spør oss om vi er rett hjelp for deg. 


Vi har i dag noen referanser som du kan lese. og så jobber vi med å skaffe flere mens vi jobber fremover. Håper også du kan tenke deg å si noen ord om hvordan det har vært å samarbeide med oss om problemløsing i ditt hundehold. 


Ta kontakt om det er noe du lurer på: KONTAKTSKJEMA

Hjemmebesøk?Det tilkommer kjøregodtgjørelse dersom vi teffes andre steder enn ved våre lokaler.Kjøring kjøpes samtidig som vi avtaler hvor og når vi skal treffes for personlig praktisk trening.


Trenger du å dele regningen i 2 innbetalinger? Spør oss om "dele i to kode" du kan legge inn i kjøpet.

Personlig trener innen hundetrening ved atferdstrening (problemløsing)

Verdi på pakken kr. 8000,- din pris kr. 4500,-

Dette er den minste pakkeløsningen vi kan tilby for å kunne hjelpe med et problem. 


Du sterter med "BOOKING - personlig trener - hund" 

Da får du en epost automatisk når du booker personlig trener. Eposten inneholder et spørreskjema og dette svarer du på så godt som mulig via e-post. Samtidig kommer en veiledning på hva slag videoer du kan sende og hvordan disse kan sendes. Vi ønsker oss 3-5 videoer på maks 3 minutter pr video som viser hunden din uten at vi pårvirker med vår tilstedeværelse.. Sjekk spamfilter om du ikke mottar disse dokumnetene med en gang etter betaling.


Vi avtaler tid for fire møter, to online og to fysisk oppmøte. Vi tar så et online møte som tar ca 30 minutter: Her går vi igjennom litt videoer og svar fra skjema.


Praktisk trening etter kartlegging og intro 

Møte nr 1 som tar ca 60 minutter - du velger om dette skal være fysisk eller online: Vi trener sammen og legger en plan for hva og hvordan dere skal trene videre til vi treffes online og ser på noen videoer sammen. 


Møte nr 2 som tar ca 60 minutter - du velger om dette skal være fysisk eller online: For å følge opp det dere har begynt å trene, samt om det er sendt inn noen flere videoer.


Møte nr 3 som tar ca 60 minutter - du velger om dette skal være fysisk eller online: Vi trener sammen, ser om vi kan samle litt tråder og legger en plan for hva og hvordan dere skal trene videre mot en endelig løsning. 

PRIS


Pris for pakken er 4500,-

Du betaler, sender informasjon og så avtaler vi tider til våre fire møter. Om vi skal komme til deg betales også kjøring samtidig med den praktiske delen.


Videoer


Det har vist seg at videoer som verktøy i treningen er et fantastisk verktøy for å få bedre hjelp og for å lettere se hva som skal jobbes med. 


Spør oss om tips til hvordan du kan få til dette mens du trener hunden din. 

Innen 3 mnd


Alle timene må være benyttet innen 3 mnd fra booking.

Kjøring koster: 


Kjøring kommer i tillegg dersom vi møtes et annet sted enn ved våre lokaler på Østre Dal Gård, Solbergveien 366, 1480 Slattum.


Kr 100,- Romerike: Innenfor 10 km på Romerike (0-10 km) fra Solbergveien 366, 1480 Slattum IKKE Oslo.

Kr 200,-  Romerike: Innenfor 20 km på Romerike (11-20 km) fra Solbergveien 366, 1480 Slattum IKKE Oslo.

Kr 300,-  Romerike: Innenfor 30 km på Romerike (21-30 km) fra Solbergveien 366, 1480 Slattum ELLER Oslo: Ved passering av Bygrense-bom nord, men ikke Oslo-ringen nord.

Kr 400,-  Romerike: Innenfor 40 km på Romerike (31-40 km) fra Solbergveien 366, 1480 Slattum ELLER Oslo: Ved passering av Oslo-ringen nord, men ikke indre ring.

Kr 500,-  Romerike: Innenfor 50 km på Romerike 41-50 km) fra Solbergveien 366, 1480 Slattum ELLER Oslo:.I hele Oslo, men ikke utenfor bygrense-bommen i vest eller Øst.

Dersom det er ønske om mer enn det vår startpakke inneholder kan det bestilles via e-post.


Kort oppsummering etter møtet - kr 500,-


Utfyllende oppsummering/ referat etter møtet - kr 500,-


Utfyllende treningsplan, pr plan - kr 500,-


30 minutter oppfølging pr telefon/ skype/ video - kr 700,-


30 minutter oppfølging fysisk møte - kr 750,-


Oppfølging på epost, pr e-post - kr 100,-

Mer trening?

Noen utfordringer trenger mer.

Noen kunder har valgt å fortelle om sin erfaring skriftlig - les her!