VÅRT TEAM

Kjersti 

Eier, atferdskonsulent & instruktør

Jeg elsker å lære bort, fordi jeg selv elsker å lære.

Det er mange som har vært inspiratorer i mitt liv, men det var hundene som viste meg veien.

Jeg ønsker å være som dem - ærlige og tilstede her og nå.


Jeg begynte å jobbe ved siden av skolen da jeg var 14 år i den lokale godtekiosken, og siden da har jeg studert og hatt mange jobber.

For å lære bort hundetrening og atferd har jeg læret av mange. Dette for å få flere innfallsvinkler, for så danne meg et inntrykk av hva jeg anser som både mest relevant og rett. Jeg har lært av NMBU, Hundens Hus i Sverige, Canis og Catch, Lundqvist hundeskole, Karen Pryor og Ken Ramirez for å nevne noen. Jeg har jobbet som instruktør siden 2007 og innen atferd siden 2010. Fikk min første Rottweiler i 1999 og det ble etterhvert en hannhund og fire tisper. I dag har jeg ei nydelig Picard Spaniel tispe og lærer nå en ny rase å kjenne.

Linn

Atferdskonsulent & instruktør

Jeg liker å bruke humor i hundetreningen, og tror på at det er viktig for samspillet mellom hund og fører/eier. For meg er det viktig å nyte veien til målet! Livet med hund skal jo først og fremst være gøy!

Takk til App, hunden som viste meg hvor morsom hundetrening faktisk er.


Har studert biologi ved UiO og atferd ved NMBU, jobber til daglig i administrasjonen, og innimellom i produksjon av tv, i et større mediehus samt en hundebutikk.

Har holdt kurs for hundeskoler og klubber i 10 år, og jeg har passet venner og bekjentes hunder i like lang tid.

Fikk min første hund i 2002, og eier i dag en amerikanske bulldog gutt og ei lita mallanois jente. Begge har jeg små håp for på forskjellige arenaer. Fremtiden er spennende!