MER OM OSS   

For deg som vil lese mer

Vi synes det er viktig å være gjennomsiktig og at det er lett å forstå hva vi gjør og hva vi står for. For oss er det er signal om kvalitet og seriøsitet.


Så for deg som vil lese mer har vi her skrevet utfyllende om vår virksomhet. Og om det er noe som er uklart er det bare å spørre oss.

Vår ideologi og vår styrke - vi er for deg.


Alle er vi unike, både mennesker og hunder, og vi skaper unike relasjoner. En del av vår visjon er basert på å se ekvipasjenes individualitet. Vårt mål er å ha gjennomtenkt og løsningsorientert pedagogikk for alle. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for å lede nye og erfarne hundeeiere på sin vei mot mer kunnskap.


All kompetanse har verdi! Vi verdsetter egne erfaringer, andre aktørers erfaringer og hundeeiernes egne erfaringer. Kanskje er det akkurat du som lærer oss noe nytt eller får oss til å se noe fra en ny vinkel. Du er viktig for vår utvikling!


Best for Dogs As skal alltid være en seriøs og kompetent aktør. Akkurat slik andre aktører har vært der for oss, på vår vei inn i kunnskap og erfaringer mot bredere og dypere kompetanse, ønsker vi at dere som er rundt oss er trygge på oss.

Hundetrening, læring og samfunnsansvar.


Det finnes bare en læringsteori. MEN det finnes 1000-vis av innlæringsmetoder. På våre kurs og i våre privatsamtaler etterstreber vi å undervise med en balanse mellom erfaringer og nytenkingen i bransjen og vårt fag. Vi relaterer trening sammen som innlæring og metodene ved innlæring er belønningsbaserte. For at du skal få et godt utbytte etterstreber vi også en god balanse mellom teori og praksis.


Noen kurs foregår helt eller delvis inne i våre lokaler, noen er derfor helt eller delvis utenfor på parkeringsplassen, mens noen enkeltkurs må reise til egnet sted om vi trenger dette u i fra kursets innhold og behov for miljø. Private timer og kurs kan være hjemme hos deg eller i ditt nærmiljø.


Først og fremst må vi som hundeeiere forholde oss til at vi bor i et samfunn der vi deler godene med mennesker som har mindre til overs for hunder. Som hundeeiere må vi lære hunder hvordan de skal oppføre seg ute i samfunnet – og som hundeeier kan vi lære masse om hunder og hva de ønsker seg.

Hundesenteret's innhold.


Hundesenteret holder til i oppvarmede lokaler på Skedsmokorset, 4 minutter fra E6. Tilknyttet hundesenteret har vi hundeskole som har kurs og privattimer, samt at det er en liten utstyrsbutikk som selger litt hundefôr og utstyr du kan ha glede av i trening.  Vi har dagavlasting og døgnpass som foregår helt eller delvis i hundepassers hjem, samt sy verksted hjemme hos eier.


Noen ganger leier vi ut lokalene våre til andre dyktige mennesker som driver med hunderelaterte tjenester. Blant annethar det vært klippekurs hos oss som vi ikke holder selv, og behandling som fysioterapi på hund eller andre tjenester vi selv ikke tilbyr.


Ta del og glede av vårt nettverk, våre dyktige og flotte samarbeidspartnere som vi har gleden av å kunne benytte. Et godt nettverk er både kompetansehevende og praktisk for alle som har hund.

TA KOTAKT OM HUNDESPØRSMÅL

VÅRE KUNDER SIER OM OSS

KUNNSKAPS

RIK

“Kjersti vet hvordan, men også hvorfor.

Ingenting blir «tredd over hodet» på oss. Jeg er alltid inspirert etter å ha vært på trening eller kurs her.”

Jane Syversen

- Eier'n til Bob og Chrispo

INKLUDERT

“Kjersti er en svært dyktig trener for både hunder og eiere, barn og voksne.Hennes varme, tydelige og inkluderende personlighet gjør det trygt og morsomt å gå på kurs der!”

Astrid Ressem

- Eier'n til Zico

TRYGG FORDI DU BLIR SETT

“Kjersti bruker metoder som er oppdaterte og til det beste for den enkelte hund. Hun tar seg god tid til individuell oppfølging, og ingen spørsmål fra hundeeiere er for dumme.”

Maria Fleischer Fauske

- Eier'n til Sinus