Hverdagslydighet

HVERDAGSLYDIGHET ENDRER LITT FORM


NÅ HAR VI LAGET TRE MODULER SOM KALLES FAMILIEHUNDEN 

Med ønske om å få trent fram en mer hverdagslydig valp, unghund og voksen.


Målet med kurset:

Vi i Best 4 Dogs har satt oss et mål om å klare å lære deg alt du kan trenge for å få en god hverdag med hunden din. Som hundeeier trenger vi noe som hjelper oss å ha kontroll på hunden vår, og vi trenger noe som gir hunden stimulering så den blir en rolig og harmonisk hund. Ingen spørsmål er dumme, så spør mens du går kurs.


Alder på hunden:

Jo yngre hunden er jo sterkere resultat vil du få på mange situasjoner, men det er aldri for sent å starte. Alt vi lærer bort er et tilbud til deg om det vi tenker kan være ålreit å lære familiehunder. Men ingen familier eller hunder er like, så det er viktig at vi tilpasser så godt vi kan også til akkurat deg. Om det er noe du ikke ønsker tar vi det bort for deg, og om du tenker at det er noe mer du trenger ser vi om det er mulig å gi deg veiledning og trening på kurset.


Menneske deltakere: 

Alle  i familien er hjertelig velkomne på kurset. Det er en del å lære, og det er ikke alltid de yngste synes det er veldig spennende, men de er hjertelig velkomne. Vi tar forbehold om eventuelle retningslinjer fra myndigheter. om antall mennesker samlet.


Øvelser vi trener på: 

Vi trener på kontrolløvelser som impulskontroll, innkalling og pent i bånd. For en harmonisk hund trenger vi på ro og konsentrasjonsøvelser, og for å styrke deg som hundetrener øver vi på belønningsteknikker og det å lese hundens språk.

Datoer vår/sommer 2023

MARS / APRIL / MAI


Praktisk kurs 8 ganger

søndager kl. 1400-1530


Søndag 12. mars

Søndag 19. mars

Søndag 26. mars

Søndag 16. april

Søndag 23. april

Søndag 30. april

Søndag 7. mai

Søndag 14. mai


Kanskje du også er nysgjerrig på disse kursene.

Du kan bestille dette kurset med hundeklubben eller om dere er en gjeng som ønsker kurset.

Sjekk ut fanen "Bestille kurs" for mer informasjon.