REFERANSER

Olivia Heller med Rocky


Kjersti er den beste hundeinstruktøren jeg har vært borte i hittil.

 

Jeg fikk anbefalt henne da jeg hadde store utfordringer med min hund, Rocky, en dobermann blanding på 42 kg som jeg adopterte tidligere. Han hadde da betydelig mangel på mosjonering, trening og sosialisering, noe som hadde ført til flere atferdsproblemer. Å gå turer med ham var veldig slitsomt.

 

Kjersti kom raskt med en treningsplan for oss, og hadde alltid gode forslag når det dukket opp utfordringer. For lett var det slett ikke.

 

Det viste seg at hun har solid faglig kunnskap og veldig mye erfaring med hunder generelt, og med store hunder spesielt.


Hun deler generøst det hun kan fordi hun elsker å lære bort og fordi hun har et genuin ønske om å se at hundeieren blir en god trener for sin egen hund.


Kjersti har lært meg flere metoder for å håndtere Rocky i ulike typer situasjoner, og har gitt meg mange gode råd. Hun har oppmuntret og støttet meg hele veien i arbeidet med Rocky. Takk til henne har jeg blitt tryggere når jeg går turer med Rocky, og Rocky har hatt en fin progresjon.

 

Kjersti er per i dag den eneste som jeg lar passe på Rocky de gangene jeg er borte. Dette fordi jeg vet at Rocky er i trygge hender, og fordi han åpenbart trives godt med å være hos henne.

 

Jeg anbefaler Kjersti på det varmeste!

Sjekk også vår googleside og facebookside for referanser.


GOOGLE                                   FACEBOOK

KUNDEOMTALER

KUNNSKAPS

RIK

“Kjersti vet hvordan, men også hvorfor.

Ingenting blir «tredd over hodet» på oss. Jeg er alltid inspirert etter å ha vært på trening eller kurs her.”

Jane Syversen

- Eier'n til Bob og Chrispo

INKLUDERENDE


“Kjersti er en svært dyktig trener for både hunder og eiere, barn og voksne.Hennes varme, tydelige og inkluderende personlighet gjør det trygt og morsomt å gå på kurs der!”

Astrid Ressem

- Eier'n til Zico

TRYGGT, FORDI DU BLIR SETT

“Kjersti bruker metoder som er oppdaterte og til det beste for den enkelte hund. Hun tar seg god tid til individuell oppfølging, og ingen spørsmål fra hundeeiere er for dumme.”

Maria Fleischer Fauske

- Eier'n til Sinus